محققان چینی می گویند؛ مصرف ۳ تا ۶ تخم مرغ در هفته ریسک بیماری قلبی عروقی را می کاهد
|به گزارش یسکافه نتایج مطالعه اخیر نشان داده است مصرف ۳ تا ۶ تخم مرغ در هفته ریسک بیماری قلبی عروقی را به شکل قابل ملاحظه ای می کاهد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان آکادمی علوم پزشکی چین عنوان می کنند بین مصرف تخم مرغ و ریسک بروز بیماری قلبی عروقی و نرخ مرگ و میر ارتباط وجود دارد و افرادی که هفته ای ۳ تا ۶ تخم مرغ مصرف می کنند با کمترین ریسک این بیماری روبرو هستند.
این مطالعه شامل ۱۰۲، ۱۳۶ شرکت کننده از ۱۵ استان چین بود که همگی در ابتدای مطالعه فارغ از بیماری قلبی عروقی، سرطان یا بیماری های کلیوی بودند.
در طول بالغ بر ۱۷ سال پیگیری وضعیت این افراد، ۴۸۴۸ مورد بیماری قلبی عروقی و ۵۵۱۱ مرگ و میر صورت گرفت.
نتایج مطالعه نشان داد مصرف کم تا متعادل تخم مرغ (حدود ۵ عدد در هفته) ارتباط قابل ملاحظه ای با کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی دارد.