یافته های تحقیقاتی پژوهشگر ایرانی دانشگاه هاروارد آمریکا؛ ارتباط رژیم غذایی پرفیبر با ریسک پایین سرطان سینه
|به گزارش یسکافه رژیم غذایی سرشار از فیبر با کاهش خطر مبتلا شدن به سرطان سینه مرتبط می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، تیم تحقیق دانشگاه هاروارد به سرپرستی «مریم فروید»، داده های مربوط به ۲۰ مطالعه مشاهده ای را مورد بررسی قرار دادند. آنها دریافتند افراد دارای بالاترین میزان مصرف فیبر ۸ درصد کمتر با ریسک ابتلاء به سرطان سینه مواجهند.
فیبر محلول با کاهش خطر سرطان سینه مرتبط می باشد و هرچقدر میزان مصرف فیبر بیشتر باشد ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنان در هر سنی کمتر است.
فروید در اینباره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است شاخص های سبک زندگی نظیر شیوه های قابل اصلاح رژیم غذایی، بر ریسک ابتلاء به سرطان سینه تاثیر دارد. یافته های ما نشان داده است اهمیت رژیم غذایی سرشار از فیبر نظیر میوه، سبزیجات و غلات کامل، بسیار زیاد است.»
شایان ذکر است که یافته های این پژوهش نشان نمی دهند که مصرف فیبر، مستقیماً خطر ابتلاء به سرطان پستان را می کاهد. برای اثبات این مورد باید یک آزمایش بالینی به شیوه تصادفی صورت گیرد.