نقش مداخلات تغذیه ای در تسکین علایم MS
|به گزارش یسکافه آزمایشات انجام شده روی موش ها نشان داده است تغییر در رژیم غذایی می تواند روند پیشرفت بیماری های نقص سیستم ایمنی را کند سازد.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، بررسی انجام شده روی موش ها حاکی از آنست که مداخلات تغذیه ای می تواند در روند کند شدن بیماری هایی همچون ام اس (MS) که سیستم ایمنی را فعال می کنند، نقش داشته باشد.
ام اس شایع ترین اختلال التهابی است که بر اثر آن سیستم ایمنی به بافت های سالم لطمه زده و آنها را از بین می برد. بر اثر این بیماری سیستم ایمنی غلاف میلین را که از سلول های عصبی در مغز و نخاع حفاظت می کند مورد حمله قرار می دهد. پیام رسانی عصب ها به مغز را مختل می کند.
این بیماری می تواند به ضعف ماهیچه ها، مشکل در حفظ تعادل و افت شناختی منجر شده که تمامی این علایم با گذشت زمان تشدید می شود.
پژوهشگران آمریکایی اخیرا به بررسی نقش متیونین نوعی آمینواسید در واکنش های التهابی بیش از اندازه در بیماری هایی از قبیل ام اس پرداختند. درحالیکه متیونین برای حفظ سلامت سیستم ایمنی ضروری می باشد، ممکنست با تاثیر منفی برای افرادی همراه باشد که در معرض بیماری خود ایمنی هستند.
پژوهشگران آمریکایی تاکید کردند: یافته های بدست آمده نشان داد در افراد مستعد به اختلالات خود ایمنی و التهابی از قبیل ام اس کاهش مصرف متیونین می تواند سلول های ایمنی که عامل بیماری هستند را تعدیل کند و با نتایج بهتری همراه باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مدیکال نیوز تودی، برخی فراورده های حیوانی از قبیل گوشت و تخم مرغ حاوی میزان قابل توجهی از این نوع آمینواسید هستند.