یافته محققان سوئدی؛ نوشیدن قهوه به دوری از دیابت کمک می نماید
|به گزارش یسکافه محققان در مطالعه ای جدید دریافتند نوشیدن قهوه می تواند به کاهش ریسک مبتلا شدن به دیابت نوع۲ کمک نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مطالعه محققان نشان داده است شیوه آماده سازی قهوه در تأثیرات سلامت قهوه نقش دارد.
«ریکارد لاندبر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه اوما سوئد، در اینباره می گوید: «نتایج ما نشان داده است مصرف دانه قهوه برای تهیه قهوه معروف به قهوه تصفیه شده تاثیر مثبتی بر کاهش ریسک ابتلاء به دیابت نوع۲ دارد. درحالیکه قهوه تهیه شده از پودر قهوه معروف به قهوه جوشیده چنین فایده ای ندارد.»
محققان در پژوهش های خود دریافتند افرادی که دو یا سه فنجان قهوه تصفیه شده در روز مصرف می کردند در مقایسه با افرادی که یک فنجان قهوه تصفیه شده در روز می نوشیدند ۶۰ درصد کمتر با احتمال ابتلاء به دیابت نوع۲ روبرو بودند.
مصرف قهوه جوشیده هیچ تأثیری بر ریسک ابتلاء به دیابت در این مطالعه نداشت.
به گفته محققان، خیلی از افراد به اشتباه فکر می کنند قهوه فقط تاثیر منفی بر سلامت دارد چونکه مطالعات قبلی نشان داده اند که قهوه جوشیده ریسک بیماری های قلبی و عروقی را به علت وجود دیترپن بالا می برد.
لاندبر در اینباره می گوید: «اما مطالعات ما نشان داده است با تصفیه قهوه، ماده دیترپن آن از راه تصفیه گرفته می شود. در نتیجه برای سلامت مفید خواهد بود.»