مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی سرشار از حبوبات ریسک بیماری قلبی عروقی را می کاهد
|یسکافه: بگفته پژوهشگران، رژیم غذایی سرشار از نخود، عدس، لوبیا و سایر حبوبات سبب کاهش خطر بیماری قلبی عروق کرونر، بیماری قلبی عروقی و فشارخون بالا می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران در این مطالعه، تحقیقات قبلی در مورد مصرف حبوبات و ریسک بیماری های قلبی عروقی و نشانگرهای در رابطه با آنرا بررسی کردند.
آنها دریافتند افرادی که بیشترین مصرف حبوبات را دارند در مقایسه با افراد دارای پایین ترین میزان مصرف حبوبات، تا ۱۰ درصد با کاهش نرخ وقوع بیماری قلبی عروقی، بیماری قلبی عروق کرونر و فشارخون بالا روبرو هستند.
دکتر «هانا کالووا»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «بیماری قلبی پرهزینه ترین و اصلی ترین علت مرگ در جهان است. این مطالعه نشان میدهد که مصرف حبوبات بعنوان چاره ای ارزان، قابل دسترس و آسان می تواند به تغییر در این روند کمک نماید.»
به گفته پژوهشگران، از آنجائیکه نخود و سایر حبوبات سرشار از فیبر، پروتئین گیاهی و سایر ریزمغذی ها هستند، و دارای میزان کم چربی، کلسترول، و شاخص گلوکز پایین هستند، از اینرو برای سلامت قلب و عروق مفید هستند.
کالووا در ادامه تاکید می کند: «تنها افزودن مقدار بیشتری نخود و سایر حبوبات به وعده غذایی مان می تواند ابزاری قدرتمند در مقابله با بیماری قلبی و کاهش فشارخون باشد.»
منبع: یسکافه