مطالعات محققان نشان می دهد؛ آبمیوه های طبیعی هم ریسک دیابت را می افزایند

یسکافه: بگفته پژوهشگران، آبمیوه های ۱۰۰ درصد طبیعی هم می توانند ریسک دیابت نوع۲ را بالا برند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، طبق مطالعه جدید پژوهشگران دانشگاه هاروارد میزان قند موجود در نوشیدنی های طبیعی هم می تواند ریسک مبتلاشدن به دیابت نوع۲ را افزایش دهد.
مطالعه اخیر نشان میدهد علاوه بر نوشابه های رژیمی که حاوی قند مصنوعی هستند، مصرف قند طبیعی هم خطر دیابت نوع۲ را کاهش نمی دهد.
به گفته پژوهشگران دانشگاه هاروارد، جایگزین کردن یک وعده نوشیدنی حاوی قند با قهوه یا چای می تواند خطر مبتلاشدن به دیابت نوع۲ را دو تا ۱۰ درصد کم کند.
در این مطالعه، داده های سه مطالعه مختلف در طول ۲۲ تا ۲۶ سال پیش بررسی گردید که بیشتر از ۱۹۲ هزار شرکت کننده داشت.
محققان در بررسی این مطالعات، میزان مصرف نوشیدنی های حاوی قند و تاثیرات شان را بر ریسک مبتلاشدن به دیابت ارزیابی کردند.
نتایج پژوهشگران نشان داد حتی افزودن قند طبیعی به کاهش ریسک مبتلاشدن به دیابت نوع۲ کمک نمی نماید. از اینرو پژوهشگران سفارش می کنند با وجودیکه آبمیوه های طبیعی حاوی مواد مغذی زیادی هستند اما باید به اندازه مصرف شوند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.