مطالعات نشان می دهد؛ فایده هلو برای سلامت چشم و مقابله با سرطان
|به گزارش یسکافه هلو بعنوان یک میوه بسیار خوشمزه و شیرین دارای فواید گوناگونی برای سلامت است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، نام علمی هلو Prunus persica است و فواید گوناگونی برای سلامت دارد که در ادامه به بعضی از آنها اشاره می شود. بهبود هضم غذا هلو سرشار از فیبر محلول و نامحلول است که به هضم بهتر کمک می نماید. تحقیقات نشان می دهد فیبر نامحلول باعث کاهش احتمال یبوست می شود. همینطور هلو حاوی اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه است که باعث کاهش التهاب شده و مشکلاتی نظیر بیماری کولیت روده، بیماری کرون و سندروم روده تحریک پذیر را درمان می کند. افزایش سلامت قلب خوردن هلو می تواند خطر کلسترول بالا و فشارخون بالا را کم کند. همینطور از آنجائیکه سرشار از پتاسیم و دارای میزان کم سدیم است، برای افراد در معرض ریسک بالا مشکلات قلبی-عروقی بسیار عالی است. محافظت از پوست هلو مملو از آنتی اکسیدان ویتامین C است. از اینرو به سنتز کلاژن، مولکول مهم برای سلامت پوست، کمک می نماید. همینطور از پوست در مقابل اشعه های مضر ماوراءبنفش محافظت می نماید. هلو چین و چروک ها را می کاهد و بافت پوست را بهبود می بخشد. همینطور ترکیبات موجود در هلو به حفظ رطوبت نخستین لایه بدن کمک می نماید. پیشگیری از سرطان تحقیقات نشان می دهد پوست و گوشت میوه هلو حاوی دو نوع آنتی اکسیدان مفید معروف به کاروتنوئیدها و اسیدکافئیک است که دارای خواص ضدسرطانی هستند. همینطور پلی فنول های موجود در هلو از رشد و پیشرفت سلول های سرطانی ممانعت می کنند. در حقیقت آنها می توانند بدون هرگونه صدمه به سلول های سالم اطراف سلول های سرطانی، سلول های سرطانی را نابود کنند. کاهش علایم آلرژی اگر شما به چیزی آلرژی دارید، مصرف هلو منجر به آزادشدن هیستامین ها و سایر مواد شیمیایی از راه سیستم ایمنی تان شده و با مواد آلرژی زا مقابله می کند. تحقیقات نشان می دهد خوردن هلو می تواند از ترشح هیستامین ها در خون پیشگیری کرده و علایم آلرژی را کم کند. بهبود سلامت چشم طبق نتایج تحقیقاتی، خوردن سه هلو در روز می تواند خطر بروز بیماری چشمی دژنراسیون ماکولا در رابطه با سن را کاهش داده و از پیشرفت آن جلوگیری کند. این بیماری یکی از علل اصلی نابینایی است. هلو سرشار از ویتامین C است که باعث افزایش سلامت چشم و عروق خونی چشم ها می شود.