محققان ژاپنی پی بردند؛ مصرف قارچ خطر سرطان پروستات را می کاهد
|به گزارش یسکافه مطالعه جدید نشان داده است مصرف قارچ می تواند فواید زیادی برای سلامت داشته باشد و همینطور به درمان سرطان پروستات هم کمک نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه توهوکو ژاپن در مطالعه اخیر خود دریافتند مصرف قارچ برای مردان میانسال و مسن مفید می باشد چونکه خطر سرطان پروستات را می کاهد. پژوهشگران در این مطالعه در مجموع ۳۶، ۴۹۹ مرد در رده سنی ۴۰ تا ۷۹ سال را مورد بررسی قرار دادند. در طول مدت مطالعه این شرکت کنندگان، ۳٫۳ درصد افراد مبتلا به سرطان پروستات شدند. پژوهشگران مشاهده نمودند در مقایسه با مصرف قارچ به میزان کمتر از یکبار در هفته، مصرف یکبار یا دو بار قارچ در هفته با کاهش ۸ درصدی خطر سرطان پروستات و مصرف سه بار یا بیشتر در هفته با کاهش ۱۷ درصدی ریسک مبتلاشدن به این بیماری مرتبط بود. «شو ژانگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «از آنجائیکه اطلاعات مربوط به نوع قارچ مصرفی جمع آوری نشده بود از اینرو دشوار است که بگوییم کدام نوع قارچ در جواب یافته های ما نقش دارد.» همین طور پژوهشگران عنوان می کنند که هنوز مکانیسم تاثیر قارچ بر سرطان پروستات معین نمی باشد و نیاز به انجام مطالعات بیشتری در این زمینه است.