توصیه محققان؛ مواد خوراکی ممنوعه برای افراد مبتلا به میزان بالای استروژن
|یسکافه: بگفته پژوهشگران، افزایش میزان هورمون استروژن در رحم در طول حاملگی می تواند ریسک ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم را افزایش دهد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، کمبود هورمون استروژن در بدن سبب بروز علائمی نظیر گُرگرفتگی، خشکی واژن، احساس لرز و سرما، اختلال در خوابیدن، و تعریق بیش از اندازه می شود. از طرف دیگر، وجود بیشتر از زیاد این هورمون نیز سبب نفخ، کاهش تمایلات جنسی، نوسانات اخلاقی، ورم سینه ها و سردرد می شود. همین طور افزایش میزان این هورمون می تواند منجر به لختگی خون، سرطان، نقایص مادرزادی برای نوزاد و سفتی بافت سینه شود. پژوهشگران به زنان حامله سفارش می کنند اگر میزان این هورمون در رحم تان بالاست از مصرف برخی مواد خوراکی اجتناب نمایید. در ادامه به این مواد خوراکی اشاره شده است.دانه کتان: بااینکه دانه کتان برای کاهش کلسترول مناسب می باشد اما سرشار از استروژن هم است.سویا: از آنجائیکه مملو از ایزوفلاوون ها است سبب افزایش میزان استروژن در زنان می شود.توت فرنگی: این میوه سرشار از فیتواستروژن هاست که میزان زیاد آن می تواند برای زنان حامله خطرناک باشد.مغزیجات آجیلی: یکی از بهترین مواد خوراکی برای زنان است. اما در طول حاملگی خوردن این مغزیجات آجیلی به شکل شایان توجهی سبب افزایش میزان استروژن می شود.
منبع: یسکافه