توصیه محققان بریتانیایی؛ بلوبری سبب بهبود سلامت قلب می شود
|یسکافه: تحقیقات نشان می دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می تواند سبب کاهش چشم گیر ریسک مبتلاشدن به بیماری های قلبی-عروقی شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا می گویند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری خطر مبتلاشدن به بیماری قلبی-عروقی را تا ۱۵ درصد می کاهد. «آدین کسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیک به شکل قابل توجهی سبب افزایش خطر بیماری قلبی، سکته و دیابت می شود و غالباً استاتین ها و سایر داروها برای کمک به کنترل آنها تجویز می شود.» در سندروم متابولیک، افراد حداقل یکی از سه فاکتور پرخطر زیر را دارند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور کمر، میزان پایین کلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها. در این مطالعه، پژوهشگران تاثیر مصرف روزانه بلوبری را در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) و مبتلا به سندروم متابولیک بررسی کردند. پژوهشگران دریافتند مصرف روزانه یک فنجان بلوبری منجر به بهبود عملکرد عروق خونی و سفتی شریان ها می شود و در نتیجه ریسک بیماری قلبی-عروقی بین ۱۲ تا ۱۵ درصد کاسته می شود.
منبع: یسکافه