مطالعات نشان می دهد؛ ارتباط بین غذاهای فرآوری شده و بالا رفتن خطر مبتلا شدن به اوتیسم
|به گزارش یسکافه محققان عنوان می کنند بین غذای مصرفی توسط زن آبستن و تاثیرات آن بر مغز درحال رشد جنین ارتباط وجود دارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، نتایج مطالعه اخیر نشان داده است احتمالاً غذاهای فراوری شده کلید افزایش موارد مبتلا شدن به اوتیسم هستند. تیم تحقیق از دانشکده پزشکی برنت آمریکا دریافتند زمانیکه سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا اسید موجود در غذاهای فرآوری شده قرار می گیرند، تغییرات مولکولی روی می دهد. دانشمندان متوجه شدند میزان بالا PPA (اسید پروپیونیک) که برای افزایش طول عمر غذاهای بسته بندی شده و پیشگیری از ایجاد کپک در نان و پنیر فرآوری شده استفاده می شود، رشد نورون ها را در مغز جنین می کاهد. «ناصر صالح»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «مطالعات نشان داده اند میزان بالا PPA در نمونه مدفوع کودکان مبتلا به اوتیسم و میکروبیوم روده در کودکان اوتیسمی متفاوت می باشد.» محققان دریافتند در نتیجه قرارگیری سلول های بنیادی عصبی در معرض میزان بالا PPA، نورون ها کاهش یافته و مسیهای نورونی به تمام نقاط بدن آسیب می بینند که همین مسئله باعث اختلال در توانایی برقراری ارتباط مغز شده و رفتارهای نظیر عدم توانایی در تعامل با دیگران و مشکلات حرکتی که عمدتاً در کودکان مبتلا به اوتیسم مشاهده می شود، بروز می کند.