مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی کم چرب سلاحی برای مقابله با سرطان سینه

یسکافه: طبق نتایج یک مطالعه جدید، رژیم غذایی کم چرب علاوه بر پیش گیری از بیماری قلبی، از سرطان سینه هم پیشگیری می کند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان مؤسسه تحقیقاتی بیومدیکال لس آنجلس دریافتند مصرف غذاهای کم چرب، ریسک مرگ ناشی از سرطان سینه را در زنان تا ۲۱ درصد می کاهد. حتی زنان دارای رژیم غذایی کم چرب با کاهش ۱۵ درصدی مرگ به هر علتی روبرو هستند. مدت های مدیدی است که رژیم غذایی بعنوان فاکتور مهمی در سرطان در نظر گرفته می شود. چاقی با ۱۲ نوع مختلف سرطان همچون سرطان سینه بعد از سن یائسگی مرتبط می باشد. محققان معتقدند یک رژیم غذایی مملو از خوراکی های سالم نظیر سبزیجات، میوه، غلات کامل و حبوبات به حفاظت در مقابل سرطان کمک می نماید. «روآن چلبووسکی»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «مطالعات قبلی نشان داده اند که شیوع سرطان در کشورهای که مردمش تمایل به مصرف بیشتر چربی دارند، به مراتب بیشتر است.» در این مطالعه، حدود ۴۹ هزار زن بعد از سن یائسگی از ۴۰ مرکز در سراسر آمریکا شرکت کردند. رده سنی زنان بین ۵۰ تا ۷۹ سال بود و هیچ سابقه سرطان سینه در گذشته نداشتند. این زنان بطور میانگین ۲۰ سال تحت نظر بودند. بین سال های ۱۹۹۳ تا ۱۹۹۸، زنان به طورتصادفی به یکی از دو گروه رژیم غذایی اختصاص داده شدند: گروه رژیم غذایی نرمال که حدود ۳۲ درصد کالری اش از چربی بود و گروه رژیم غذایی کم چرب که ۲۰ درصد یا کمتر از کالری دریافتی شأن از چربی بود. بگفته چلبووسکی، رژیم غذایی کم چرب بسیار نزدیک به رژیم غذایی DASH (شیوه های رژیمی توقف فشارخون بالا) بود. محققان مشاهده نمودند ریسک ابتلاء به سرطان سینه در زنان گروه رژیم غذایی کم چرب تا ۸ درصد کاهش یافته بود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.