یافته جدید تحقیقاتی؛ فلفل قرمز روند پیشرفت سرطان ریه را کند می کند
|به گزارش یسکافه نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است ترکیب عامل تندی فلفل قرمز به کُندشدن روند پیشرفت سرطان ریه کمک می نماید و می تواند درمان احتمالی برای سرطان ریه باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، به قول محققان سرطان ریه آمادگی زیادی برای سرایت به سایر نقاط بدن نظیر مغز، کبد یا استخوان دارد که در نهایت درمان بیماری را دشوار می کند. «جمی فریدمن»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مارشال ویرجینیای غربی، در این باره می گوید: «مطالعه ما نشان داده است ماده طبیعی کپسایسین موجود در فلفل قرمز می تواند نشاندهنده درمان جدیدی برای مقابله با متاستاز (پیشروی) در بیماران مبتلا به سرطان ریه باشد.» محققان مشاهده نمودند کپسایسین مانع از تهاجم، نخستین گام فرایند متاستاز، در آزمایشات حاوی سه دسته از سلول های سرطان ریه انسانی در محیط آزمایشگاه شد. همینطور در موش های مبتلا به سرطان متاستازشده که کپسایسین مصرف کردند در مقایسه با موش های که درمان دریافت نکرده بودند، مناطق کوچک تری از سلول های سرطانی متاستازشده در ریه وجود داشت. آنها دریافتند کپسایسین می تواند مانع از فعالیت پروتئین موسوم به Src که در سیگنال دهی کنترل کننده تکثیر، تفکیک، حرکت و چسبندگی سلول نقش دارد، شود. فریدمن در ادامه می افزاید: «ما امیدواریم بتوان روزی از کپسایسین در ترکیب با سایر شیمی درمانی ها برای درمان انواع سرطان ریه بهره برد.»