رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر تشریح کرد تامین دارو و ملزومات پزشکی در مناطق سیل زده شوشتر
|یسکافه: رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر اظهار داشت: خوشبختانه از نظر دارو و ملزومات در منطقه هیچ کمبودی نداریم و داروها، واکسن، تجهیزات اورژانس، ملزومات تنفسی و مانیتورینگ به روستای کاظم و محل اسکان موقت سیل زدگان منتقل شده است.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، دکتر فرهاد ابول نژادیان در جلسه مدیریت بحران دانشکده علوم پزشکی شوشتر که با حضور دکتر مطلق، مشاور معاون بهداشت در امور مدیریت کاهش خطرات بلایا وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به عدم کمبود دارو اظهار داشت: ۵۳۹ مادر حامله در منطقه شعیبیه شوشتر وجود دارند که از این تعداد، ۸۹ مادر حاملگی که وضعیت پرخطر داشته اند، از منطقه خارج شده اند و تلاش نموده ایم تا حد امکان دیگر گروه های پر خطر همچون کودکان زیر یک سال، کودکان زیر پنج سال و سالمندان را هم از منطقه خارج نماییم.
وی افزود: خوشبختانه از نظر دارو و ملزومات هیچ کمبودی نداریم و داروها، واکسن، تجهیزات اورژانس، ملزومات تنفسی و مانیتورینگ به روستای کاظم و محل اسکان موقت سیل زدگان منتقل شده است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی شوشتر اشاره کرد: تابحال هیچ موردی از بیماری های عفونی در منطقه گزارش نشده و تلاش بی وقفه نیروهای ستادی، مدیریتی و عملیاتی دانشکده سبب شده سلامت مردم به خطر نیفتد.
۱۲ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر در معرض خطر سیلاب هستند
به گزارش وبدا، معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی شوشتر باز در این نشست اظهار داشت: ۱۲ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار نفر در معرض خطر سیلاب هستند که از این تعداد ۴ روستا تخلیه شده اند. همین طور پایش سلامت آب و غذا مرتباً در حال انجام می باشد.
شایان ذکر است، دکتر محمد اسماعیل مطلق، مشاور معاون بهداشت در امور مدیریت کاهش خطرات بلایا وزارت بهداشت باز از تلاش کارکنان و مدیران دانشکده علوم پزشکی شوشتر در تأمین سلامت جسمی و روحی سیل زدگان ابراز رضایت کرد و از محل اسکان موقت مردم و نحوه نمایش خدمات بازدید کرد.