سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد؛ راه های کاهش مصرف نمک
|به گزارش یسکافه بدن انسان برای کمک به حفظ توازن در مایعات بدن نیاز به نمک دارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان اخطار می دهند مصرف بیش از حد نمک باعث احتباس مایعات بدن و افزایش فشارخون می شود. طبق اعلام سازمان غذا و دارو آمریکا، حدود ۷۵ درصد نمک مصرفی ناشی از مصرف غذاهای فرآوری شده است. این سازمان، نکات زیر را برای کاهش مصرف نمک سفارش می کند: – مصرف بیشتر میوه و سبزیجات تازه. – مصرف غذاهای سرشار از پتاسیم نظیر سبزیجات پهن برگ و موز. پتاسیم می تواند به کاهش تأثیر سدیم بر فشارخون کمک نماید. – استفاده از ادویه به جای نمک در طعم دارکردن غذاها. – تمایل به مصرف میان وعده های بدون نمک. – خواندن برچسب مواد خوراکی از لحاظ میزان سدیم و مصرف خوراکی های با میزان کمتر سدیم.