مدیرکل سازمان غذا و دارو تاکید کرد؛ رتبه بندی کارخانجات غذایی، شرط صدور پروانه تولید
|یسکافه: مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهار داشت: با راه اندازی سامانه پروانه بهداشتی تولید و واردات TTAC زیرساخت لازم برای رتبه بندی کارخانجات امکان پذیر می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، وحید مفید، با تاکید بر اینکه رویکرد اصلی در اداره کل غذا و آشامیدنی این است که میزکار همکاران به سمت یک سامانه واحد برود، اظهارداشت: در نظر داریم تمام امور در رابطه با نظارت، صدور پروانه ها، بازرسی، واردات مواد اولیه، محصول نهایی و…، بطور کلی به سمت سامانه ها برود چراکه سامانه ها به انسجام و وحدت رویه کمک می نماید.وی اضافه کرد: استانداردها در سامانه ها قرار گرفته و در صورتیکه موردی با آن مغایرت داشته باشد، اجازه صدور پروانه داده نمی گردد.مدیرکل امور فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اشاره کرد: در خیلی از کشورهای دنیا سیستم های کنترل برای ذی نفعان قابل رویت است و امکان پیگیری فرایند وجود دارد.مفید با اشاره به اینکه این سامانه سپس گذراندن پایلوت در سه دانشگاه علوم پزشکی تهران و رفع معایب احتمالی به صورت کشوری اجرا می گردد، اشاره کرد: امیدواریم تا آخر سال ۹۸ تمامی تولیدات فرآورده های غذایی و آشامیدنی داخلی در این سامانه وارد و در سال ۹۹ به صورت سراسری در کشور الزامی شود.وی اشاره کرد: راه اندازی این سامانه زیرساخت لازم برای رتبه بندی کارخانجات که از قبل پیش بینی شده است امکان پذیر می کند، بر این اساس به کارخانجاتی که در رتبه های بالا قرار می گیرند این امکان داده می شود که صدور پروانه توسط مسئول فنی انجام گیرد.