محققان توصیه می کنند؛ تاثیر گردو در حفظ سلامت دستگاه گوارش
|یسکافه: محققان سفارش می کنند مصرف روزانه نصف فنجان گردو به حفظ سلامت سیستم گوارش و کاهش خطر سرطان کمک می نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مصرف گردو با افزایش میزان باکتری های پروبیوتیک روده و کاهش خطرات بیماری های قلبی و مغزی و همینطور سرطان، از سیستم گوارش محافظت می کند.
یافته های بدست آمده از مطالعات حیوانی نشان داده است رژیم غذایی سرشار از گردو باعث تغییرشکل جامعه میکروب های روده شده و باعث افزایش قابل توجه باکتری های سودمند روده می گردد.
به گفته محققان، گردو همچون یک پروبیوتیک عمل کرده و به تغذیه و رشد باکتری های که دستگاه گوارش را سالم نگه می دارند کمک می نماید.
«لاری بایرلی»، سرپرست تیم تحقیق در دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، در این باره می گوید: «سلامت روده ها با سلامت کل بدن مرتبط می باشد. مطالعه ما نشان داده است که گردو باعث تغییراتی در روده می گردد و همین مسئله می تواند علت سایر فواید این خوراکی نظیر سلامت قلب و مغز باشد.»
وی در ادامه می افزاید: «مصرف گردو با فواید متعددی همچون کاهش ریسک بیماری قلبی و سرطان هم مرتبط می باشد.»
به گفته محققان، احیانا اجزای بیواکتیو گردو از فاکتورهای دخیل در تولید این فواید هستند.