مطالعه محققان چینی نشان می دهد؛ ساقه بامبو به پیشگیری از چاقی کمک می نماید
|یسکافه: به قول محققان، فیبر غذایی نامحلول جدا شده از شاخه های بامبو در پیشگیری از چاقی و بهبود حساسیت انسولین موثر است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، محققان آکادمی علوم چین دو نوع فیبر شاخه بامبو را بر روی موش های دارای رژیم غذایی پرچرب آزمایش کردند.
محققان مشاهده نمودند این فیبر به توقف اضافه وزن در موش ها کمک کرد. همینطور باعث بهبود کنترل شاخص گلوکز و حساسیت انسولین در آنها شد.
«ژانگ پینگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ساقه بامبو یک سبزی خوراکی معروف در چین است و دارای مواد مغذی زیادی است.»
وی در ادامه می افزاید: «بسیاری از بیماری های متابولیکی ناشی از خوردن بیش از حد گوشت و مصرف بیش از اندازه چربی است. مطالعه ما نشان داده است زمانیکه افراد گوشت زیاد مصرف می کنند، خوردن ساقه بامبو می تواند به آنها در مقابله با رسوبات چربی کمک نماید و از اینرو مانع از اضافه وزن شود.»
به گفته محققان، فیبر غذایی موجود در ساقه بامبو یک فیبر رژیمی جدید است که می تواند برای کاهش وزن و بهبود حساسیت انسولین استفاده گردد.