توصیه های غذایی برای مسافران تابستانی: مسافران از مصرف فست فود پرهیز کنند

یسکافه: یک استاد دانشگاه تغذیه اظهار داشت: مسافران در طول سفر از رستوران های بین راهی و نامعتبر استفاده نکرده و از مصرف فست فودها هم پرهیز کنند.
خدیجه میرزایی استاد عضو هیت علمی دانشکده تغذیه دانشگاه تهران در گفت وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به ضرورت رعایت نکات غذایی و بهداشتی از جانب مسافران تابستانی برای داشتن سفری مطلوب اظهار داشت: رعایت این اصول برای پیشگیری از مبتلا شدن به بیماری های گوارشی و عفونی چه در طول زندگی عادی و چه در سفر ضروری می باشد. میرزایی استفاده از رستوران های معتبر و بهداشتی را یکی از مهم ترین معیارها برای پیشگیری از بیماری ها خواند و تصریح کرد: اصلی ترین نکته بهداشتی در سفر عدم استفاده از رستوران های بین راهی و نامناسب است. وی افزود: چراکه این دسته از رستوران ها به علت عدم استفاده از مواد غذایی مرغوب و رعایت نکردن کامل نکات بهداشتی یکی از اصلی ترین علل مبتلا شدن به انواع بیماری های عفونی و گوارشی هستند. این استاد دانشگاه بابیان اینکه مسافران تا حد امکان از غذاهای فست فود در سفر استفاده نکنند، عنوان کرد: استفاده از این غذاها هم به علت داشتن مواد نگهدارنده و آلودگی برای سلامت بدن ضرر خواهند داشت. میرزایی درمورد انتخاب نوع غذا در رستوران ها هم خاطرنشان کرد: سفارش می گردد مسافران بیش تر از غذاهای کاملا پخته شده که احتمال آلودگی کم تری دارند، استفاده کنند. وی افزود: استفاده از گوشت های نیم پخت و سبزیجات خام به علت احتمال داشتن آلودگی برای مسافران بخصوص برای کودکان و افراد مسن خطرناک خواهد بود. این استاد دانشگاه بابیان اینکه بهتر است مسافران از میان وعده ها و خوراکی های خانگی استفاده کنند، خاطرنشان کرد: خوراکی هایی ازجمله آجیل، میوه های خشک، لقمه ها ونوشیدنی های خانگی به علت نداشتن مواد نگهدارنده و افزودنی برای سلامت بدن ضرر نداشته و بهترین میان وعده محسوب می شوند. میرزایی برعدم استفاده از چیپس و پفک به علت احتمال تولید اختلالات گوارشی هم تاکید نمود. وی توضیح داد: مسافران به معتبر بودن و بسته بندی کامل لبنیات هم توجه داشته و از مصرف لبنیات نامعتبر اجتناب کنند. این استاد تغذیه به شست وشوی صحیح میوه ها در سفر هم تاکید و عنوان کرد: درصورت استفاده از میوه آن را به صورت کامل ضدعفونی کرده و از تاحد امکان از آب میوه های طبیعی که رنگ های اضافی ندارند استفاده گردد. میرزایی با اشاره به اینکه رعایت این اصول به پیشگیری از بیماری های عفونی و اسهال مسافرتی کمک می نماید، تصریح کرد: درصورت ابتلای مسافران به اسهال مسافرتی هم آب و مایعات به مقدار کافی مصرف شده و به نزدیک ترین مرکز درمانی برای ارزیابی این اختلال رجوع شود.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

با یسکافه، بهترین لحظات رو با قهوه بسازید! دنیای قهوه در دستان شما!