نتایج مطالعات جدید نشان می دهد؛ کاهش ریسک نارسایی قلبی با مصرف شکلات
|یسکافه: نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است خوردن بالغ بر سه تخته شکلات در ماه می تواند ریسک نارسایی قلبی را کم کند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، گروهی از دانشمندان دانشکده پزشکی آیسان آمریکا دریافته اند خوردن سه تخته شکلات در ماه منجر به کاهش ۱۳ درصدی ریسک نارسایی قلبی می گردد. اما باید توجه گردد که خوردن بیش از حد شکلات می تواند خطرناک باشد چراکه خوردن روزانه شکلات ریسک نارسایی قلبی را تا ۱۷ درصد بالا می برد. محققان می گویند ترکیبات طبیعی موجود در کاکائو موسوم به فلاوونوئیدها باعث تقویت سلامت عروق خونی شده و به کاهش التهاب کمک می نماید. «چایاکریت کریتاناوونگ»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره عنوان می کند: «من معتقدم شکلات منبع رژیمی مهم فلاوونوئیدهاست که با کاهش التهاب و افزایش کلسترول خوب مرتبط می باشد. فلاوونوئیدها می توانند باعث افزایش اکسید نیتریک شوند، گازی که در عروق خونی پخش شده و به جریان خون کمک می نماید.» همینطور وی عنوان می کند مصرف متعادل شکلات برای سلامت خوب است چراکه شکلات سرشار از چربی های اشباع شده است. این مطالعه شامل بررسی ۵ تحقیق با بیش از ۵۷۵ هزار نفر بود. با این وجود محققان بر انجام تحقیقات بیشتر برای تایید این نتیجه تاکید دارند. در مطالعات قبلی، رابطه آشکار بین مصرف شکلات تلخ و کاهش ریسک بیماری های قلبی-عروقی به اثبات رسیده است. محققان در این مطالعه در لوکزامبورگ پی برده بودند افرادی که ۱۰۰ گرم شکلات (معادل یک تخته) در روز مصرف می کنند شاهد کاهش مقاومت انسولین و بهبود عملکرد آنزیم های کبدی بودند. حساسیت انسولین فاکتور پرخطر اثبات شده در مورد بیماری قلبی-عروقی است. محققان عنوان می کنند مواد خوراکی سرشار از فیتوشیمیایی ها همچون شکلات تلخ به میزان متعادل می توانند خواص زیادی برای قلب داشته باشد.