محققان کانادایی توصیه می کنند؛ مصرف شیر در وعده صبحانه باعث کاهش قندخون می گردد
|یسکافه: نوشیدن شیر در وعده صبحانه بهترین راه تقویت انرژی موردنیاز بدن در طول روز است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، مطالعه جدید محققان دانشگاه گلف کانادا نشان داده است شیر دارای توانایی کاهش میزان گلوکز خون است.
«داگلاس گاف»، سرپرست تیم تحقیق، تاثیرات مصرف شیر حاوی میزان بالا پروتئین را در وعده صبحانه بر میزان گلوکز خون بررسی کردند و دریافتند مصرف شیر در وعده صبحانه باعث کاهش غلظت گلوکز خون پس از صرف ناهار می گردد و لبنیات با میزان پروتئین بالا در مقایسه با لبنیات با میزان پروتئین عادی بیشتر باعث کاهش غلظت گلوکز خون پس از صرف ناهار می گردد.
دکتر گاف در ادامه می افزاید: «بیماری های متابولیکی نظیر دیابت نوع۲ و چاقی در جهان در حال افزایش هستند. از اینرو باید در کوشش برای توسعه شیوه های رژیم غذایی برای کاهش ریسک و مدیریت چاقی و دیابت بود.»
متخصصان تغذیه همواره بر اهمیت صرف یک صبحانه سالم تاکید می کنند و این مطالعه مصرف کنندگان را به گنجاندن شیر در رژیم غذایی روزانه شان و بویژه در وعده صبحانه تشویق می کند.