مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه تاکید کرد؛ تاثیر برگزاری رویداد اینوتک سلامت در حوزه صنایع غذایی
|یسکافه: مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور با اشاره به برگزاری رویداد اینوتک سلامت، اظهار داشت: برگزاری این رویداد گامی خواهد بود که کارآفرینان مورد حمایت هرچه بیشتر قرار گیرند
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، دکتر مهدی فرهودی در آستانه برگزاری رویداد اینوتک سلامت، تصریح کرد: این رویداد شبکه ای برای ارتباط هسته های فناورانه، سیاست گذاران حوزه تغذیه و صنایع غذایی و سرمایه گذاران و مراکز رشد و پارک های علم و فناوری فراهم می کند.وی اضافه کرد: امروزه خیلی از فناوران در حوزه تغذیه و صنایع غذایی مشغول بوده و برگزاری این رویداد کمک می نماید که مشکلات و چالش ها یی که در پیشبرد اهداف خود دارند با حضور مسئولان و دست اندرکاران مربوطه در بین گذاشته شود.مدیر مرکز رشد و نوآوری انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور، ادامه داد: امروزه شرکت های زیادی در ارتباط با مبحث ایمنی و امنیت مواد غذایی فعالیت می نمایند که امروزه مهمترین چالش کارآفرینان در این حوزه تامین بازار بوده و خیلی از محصولات در بازاریابی مشکل دارند که برگزاری این رویداد شرایطی را فراهم می کند که محصولات تولید شده توسط کارآفرینان در نمایشگاه های جانبی رویداد اینوتک معرفی شوند.فرهودی افزود: از طرفی کارآفرینان این حوزه به جهت اینکه محصولات خویش را تجاری سازی کنند نیاز به سرمایه گذاری دارند که این رویداد شرایط را برای این مسئله فراهم می سازد؛ همینطور مسئله دیگر در کارآفرینی حوزه غذا مبحث مجوزها است. در این رویداد کارآفرینان با شرایط لازم برای دریافت مجوزها جهت تجاری سازی محصولات، با استفاده از ارتباط و مذاکره با سیاست گذاران صنعت غذا آشنا می شوند.مدیر مرکز رشد انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور بیان داشت: همینطور در این رویداد امکان عرضه مشاوره های عمومی، علمی و تخصصی به کارآفرینان فراهم شده و می توانند با کارشناسان مربوطه این اقدام را انجام دهند.عضو کارگروه علمی رویداد اینوتک سلامت اظهار داشت: مرکز رشد انستیتو تحقیقات صنایع غذایی کشور فعالیت خویش را از شهریور ۹۵ شروع کرده که در این مدت ۲۵ واحد فناوری با استفاده از کمیته های جذب در این مرکز پذیرش شده اند. این مرکز به صورت تخصصی فعالیت خویش را در حوزه تغذیه و صنایع غذایی آغاز کرده و هدف اصلی آن محصولات سلامت محورتولید می کنند از اهداف راه اندازی این مراکز است، کارآفرینان این مرکز تیم های دانشجویی، اعضای هیات علمی، شرکت های نوپا و واحدهای تحقیق و توسعه شرکت های بزرگ هستند.فرهودی، تولید شبکه ای در خلق زیست بوم کارآفرینی را از مهم ترین اهداف برگزاری رویداد اینوتک برشمرد و اظهار داشت: این شبکه شامل فناوران، کارآفرینان حوزه سلامت غذا، شتاب دهنده ها، مدیران و صاحبان صنایع است.وی بیان داشت: در این رویداد کارآفرینان با شرایط لازم برای دریافت مجوزها جهت تجاری سازی محصولات، با استفاده از ارتباط و مذاکره با سیاست گذاران صنعت غذا آشنا می شوند.فرهودی در انتها تصریح کرد: سال ۹۷ سال پشتیبانی از تولید ملی بوده که امیدواریم برگزاری رویداد اینوتک سلامت هم گامی موثر برای حمایت هرچه بیشتر کارآفرینان باشد.