دسری برای طرفداران قهوه
|موس قهوه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که با قهوه تهیه میشود.
مواد لازم:
پودر ژلاتین: ۲ قاشق چای خوری
قهوه غلیظ (دم کشیده): یک پیمانه
تخم مرغ (زرده و سفیده جداشده): ۲ عدد
شکر: ۶ قاشق سوپ خوری
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ میلی لیتر + یک چهارم پیمانه برای تزیین
دانه انار: برای تزیین
برگ نعناع: برای تزیین (در صورت تمایل)
طرز تهیه:
۱٫ پودر ژلاتین را به قهوه غلیظ دم کشیده و کاملا خنک شده اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه کنار بگذارید و سپس هم بزنید تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
۲٫ زرده های تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی آنقدر بزنید تا سبک و خامه ای شوند.
۳٫ مخلوط قهوه و پودر ژلاتین را اضافه و مخلوط کنید.
۴٫ سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا پف کند و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۵٫ دویست میلی لیتر خامه گرفته را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
۶٫ موس را در ظرف های سرو بریزید و حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس سرو کنید.
۷٫ روی موس ها را با خام فرم گرفته، دانه انار و برگ نعناع تزیین کنید.
نکته:
برای تهیه قهوه غلیظ دم کشیده، سه قاشق سوپ خوری پودر قهوه را به همراه یک پیمانه آب سرد روی حرارت ملایم قرار دهید و قبل از این که آب شروع به جوشیدن کند، ظرف را از روی حرارت بردارید.